Доставка

Доставка и рекламации

Доставка
Поръчаните от вас стоки ще Ви бъдат доставени с куриер “Спиди” на адреса, посочен в поръчката. При желание от ваша страна куриерът може да е друг.
Доставката се заплаща от клиента.
Цената за доставка се определя от теглото на поръчаните стоки, съобразно тарифата на куриера. Срокът, в който е възможно да се изпълни поръчката и точната стойност ще се съгласува с Вас по телефон или e-mail.
Доставката ще бъде направена само след като сме Ви информирали за срока и стойността на доставката и сме получили Вашето потвърждение. Плащането се извършва в брой – на куриера с наложен платеж, като за цената на доставката ще бъдете предварително информирани.

При поръчки на стойност над 100 лева – БЕЗПЛАТНА доставка!

****

Връщане на закупена стока

В случай, че не сте удовлетворени от доставената стока, имате право да я върнете на адрес: гр. София, пощенски код 1618,  ул.Народен герой 11 в 7 дневен срок от датата на доставката, за Ваша сметка. В такъв случай към върнатия продукт посочвате банкова сметка, по която да Ви бъде възстановена стойността на стоката в тридневен срок от получаването й в нашият офис.

Изисквания за да бъде върнатата стоката:
• клиентът е подал заявка за връщане на стоката писмено на имейл  или на телефон 0883/277442 в срок не по-дълъг от 2 работни дни, считано от датата на получаване на доставката. Следва да посочите лична банкова сметка, на която да бъде възстановена заплатената от Вас сума за продукта;
• стоката да е в перфектен търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи, издадени от Омега Секюрити ЕООД – фактура (ако има такава), касов бон;
• клиентът заплаща всички разходи, свързани с транспортирането на стоката.